پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر

دیپلمات روس: فشار حداکثری، باعث پیشرفت عظیم برنامه هسته ای ایران شد

نماینده روسیه در مذاکرات وین با بیان اینکه دولت جدید آمریکا باید از اشتباه «فشار حداکثری» درس بگیرد، این سیاست را مایه پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران دانست.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۶ - ۱۳ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 04
کد خبر: ۱۰۸۱۹۲

به گزارش راهبرد معاصر «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین بار دیگر بر شکست خورده بودن سیاست فشار حداکثری دولت آمریکا بر جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد.

اولیانوف بامداد پنجشنبه در واکنش به برخی گزارش‌ها مبنی بر احتمال بازگشت «دونالد ترامپ» به ریاست‌جمهوری آمریکا در سال ۲۰۲۴ و تکرار خروج از هر توافقی با ایران، گفت: «هر دولت جدید آمریکا باید از اشتباهات استراتژیک گذشته، درس بگیرد».

 

وی در صفحه توئیتر خود نوشت: «آیا مشخص نیست که فشار حداکثری، منجر به پیشرفت عظیمی در برنامه هسته‌ای ایران شد؟ آیا بازهم سیاستمداران بی‌مسئولیتی در آمریکا هستند که بخواهند این اقدام فاجعه‌بار (فشار حداکثری) را تکرار کنند؟»

شامگاه چهارشنبه بود که «علی باقری» معاون سیاسی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در توئیتی اعلام کرد که مذاکرات با هدف لغو تحریم‌های غیرقانونی و غیرانسانی هشتم آذر ماه (۲۹ نوامبر) در وین برگزار می‌شود.

 

بعد از آن، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا مدعی شد چنانچه ایران جدی باشد، رسیدن به توافق سریع بر سر برجام در هفتمین دور مذاکرات وین امکان‌پذیر است.

نماینده روسیه در مذاکرات وین پیشتر نیز گفته بود تمامی مشکلات فعلی که در خصوص برجام به وجود آمده است، نتیجه سیاست «فشار حداکثری» دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق ایالات متحده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر